Samsung Galaxy Portable Battery : onderweg uw tablet en smartphone opladen

gadgetdealer 12 maart, 2014 0
Samsung Galaxy Portable Battery : onderweg uw tablet en smartphone opladen

Wie veel met zijn smartphone en tablet werkt en vaak en lang onderweg is, weet uit ervaring dat de accu op een gegeven moment leeg is. Gelukkig bestaat er een oplossing voor dit probleem. Met de Samsung Portable Battery (9000 mAh Capacity) hoeft u niet meer zonder stroom te zitten.

Met een capaciteit van maar liefst 9000 mAh heeft u genoeg power om de accu’s van smartphones en tablets meerdere keren op te laden.  De mobiele lader is voorzien van twee verschillende USB-aansluitingen: standaard USB en micro-USB. Samsung levert een usb-kabel met 30-pin connector, die u in tablets of smartphones van het merk Samsung kunt prikken. Opladen van de Battery Pack gebeurt door de usb-kabel met uw computer te verbinden. Opladen van Samsung Portable Battery via het stopcontact is overigens ook mogelijk. Aan de bovenzijde is een handige LED indicator zichtbaar, waarmee u de accustatus van de Samsung Galaxy Portable Battery (9000 mAh Capacity) kunt checken. De output is 5V en 1,8A en het gewicht bedraagt slechts 265 gram. Deze powerbank van  Samsung is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit.

Samsung_Battery_Pack_9000_mAh_usb_aansluitingen

De Samsung Galaxy Portable Battery (9000 mAh Capacity) heeft twee usb-aanslutingen (standaard en micro).

Als u gehecht bent aan uw dure Samsung tablet of smartphone, dan is deze powerbank aan te bevelen. Er zijn goedkopere (merkloze) laders op de markt, maar de kwaliteit daarvan is wisselend en soms zelfs zeer slecht. In juli 2014 is tijdens een voorstelling van de musical Jersey Boys in het Beatrix Theater in Utrecht een goedkope telefoonaccu van prijsstunter Action ontploft.  In dat geval kunt u beter iets meer geld uitgeven en er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft waar u lang plezier aan kunt beleven. Op YouTube zijn een aantal informatieve filmpjes van gebruikers van de Samsung Galaxy Portable Battery (9000 mAh Capacity)  te bekijken.

Waar te koop?

Zowel de witte als zwarte uitvoering van Samsung Galaxy Portable Battery (9000 mAh Capacity) kunt u kopen bij Bol.com. De verkoopprijs bedraagt zo rond de € 65. De levertijd bedraagt 1 tot 2 dagen.

MyCom, de betere computerwinkel

 

Geef Een Reactie »