Silverlit Eurocopter Ecureuil AS350: stabiele radiografisch bestuurbare helicopter

Vanaf de maand  juli 2014 verkoopt Aldi supermarkt een radiografisch bestuurbare helicopter die luistert naar de naam Eurocopter Ecureuil AS350 voor een bedrag van € 49,99.

Als het gaat om elektronisch mannenspeelgoed, dan heeft de Aldi regelmatig leuke aanbiedingen. Vandaag ligt de Silverlit Eurocopter Ecureuil AS350 in de schappen voor  49,99. De helicopter is van het merk Silverlit en de lengte bedraagt maar liefst 44 cm. De helicopter kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Bij hele sterke wind is het wellicht lastig om buiten te vliegen. Vanwege de vliegstabiliteit is de helicopter zowel voor beginners als gevorderden geschikt. In de verpakking vindt u een instructie-dvd met handige tips om uw vliegvaardigheid te verbeteren. De doos bevat tevens een aantal reserve-onderdelen. Op internet kunt u overigens altijd nog losse onderdelen voor deze heliopter nabestellen. De accu kunt u opladen met de meegeleverde lader. De helicopter is leverbaar in de kleuren blauw en rood. In de handleiding (pdf-formaat) kunt u lezen hoe u de batterijen en accu kunt plaatsen. De Silverlit Eurocopter Ecureuil AS350 is voorzien van een blauw zoeklicht aan de onderkant, zodat het ook leuk is om in het donker of de schemer te vliegen.

[youtube id=”QY4COSu9-_E” width=”610″ height=”343″]

Prijzen en verkrijgbaarheid

De  Silverlit Eurocopter Ecureuil AS350 is voor € 49,99 bij uw plaatselijke Aldi-supermarkt te koop. Mocht u de helicopter daar uitverkocht zijn, dan kunt u deze ook nog voor  79,95 kopen bij Fonq. De levertijd bij Fonq is slechts een dag en de bezorging is gratis.