Perfection V550 Photo: Scanner voor amateurfotografen

Epson heeft een fotoscanner aan waarmee gebruikers foto’s kunnen scannen en rechtstreeks kunnen uploaden naar sociale media, websites voor het delen van foto’s en andere cloud-opslag services. Met de Digital ICE®-technologie die stof en krassen van beschadigde film verwijdert, is de Perfection V550 Photo de meest geschikte fotoscanner voor amateurfotografen die hun fotoverzameling willen verbeteren.

Dankzij de Epson Easy Photo Scan kunnen gebruikers foto’s gemakkelijker delen met vrienden en familie, door gescande beelden rechtstreeks naar sociale media en websites voor het delen van foto’s (zoals Facebook of Picasa) te uploaden. Ondertussen verwijdert de Digital ICE-technologie automatisch stof, onvolkomenheden, krassen en vingerafdrukken van gescande film, zonder noodzaak tot tijdrovende handmatige herbewerking.

Deze fotoscanner met een resolutie van 6400 dpi en een optische dichtheid van 3,4 Dmax en een ingebouwde transparency unit kan gemakkelijk een brede reeks van media scannen (van standaardfoto’s, kranten en aanplakbiljetten op A2-formaat tot filmstroken, ingeraamde dia’s en films van mediumformaat) met snelle en hoogwaardige resultaten.

Lee Withers, productmanager bij Epson Europe

Deze hoogwaardige fotoscanner is uitgerust met technologie en software om foto’s te repareren en herstellen, en is daarom zeer geschikt voor iedereen met oude catalogi vol herinneringen die ze weer tot leven willen brengen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie is deze scanner binnen enkele seconden na inschakeling gereed voor gebruik. Er is dus geen wachttijd om het apparaat te laten opwarmen.

[youtube id=”90XjM_9rUdo” width=”610″ height=”343″]

Functies Perfection V550 Photo 

  • Leg ieder detail vast met de Epson Matrix CCD-technologie en een optische resolutie van 6400 dpi
  • Scan vrijwel direct met de snelle en energiebesparende Epson ReadyScan LED-technologie
  • Scan met de ingebouwde transparency unit positieve en negatieve 35 mm-filmstroken en dia’s, alsook films op mediumformaat
  • Digital ICE®-technologie repareert automatisch beschadigde film door stof, onvolkomenheden, krassen en vingerafdrukken te verwijderen
  • Scan direct naar cloud-opslag en websites voor het delen van foto’s, en deel foto’s online met Epson Easy Photo Scan-software
  • Herstel kleuren, pas achtergrondverlichting aan en verwijder stofverschijning op foto’s met Epson Easy Photo Fix-software.
  • ArcSoft® Scan ‘n’ Stitch Deluxe™-software voor het scannen van grote originelen tot maximaal A2
  • 4 snelkeuze knoppen: starten, kopiëren, scannen naar e-mail, scannen naar PDF Verminder elektriciteitsrekeningen en impact op het milieu middels een laag energieverbruik
  • Voldoet aan ENERGY STAR-normen Bewerk gescande tekst gemakkelijk met OCR-software (optische tekenherkenner).

Prijs en verkrijgbaarheid

De Perfection V550 Photo is beschikbaar bij Centralpoint.nl voor een prijs van € 220. De levertijd bedraagt 1 dag en Centralpoint.nl brengt geen verzendkosten in rekening.

Geef een reactie