UE BOOM: speaker speelt muziek in 360 graden

gadgetdealer 21 maart, 2014 0
UE BOOM: speaker speelt muziek in 360 graden

Ultimate Ears heeft een sociale muziekspeaker in het assortiment: de UE BOOM. De speaker is ontworpen om op een optimale manier te kunnen genieten van digitale muziek met meerdere mensen tegelijk.

De UE BOOM is een draadloze sociale speaker en heeft verschillende functies die een nieuwe standaard zetten voor het luisteren naar muziek. Bovendien is het de eerste stereo speaker die geluid in 360 graden biedt in een door batterijen aangedreven apparaat met een oplaadbare accu die 15 uur meegaat. De speaker is voorzien van een speciaal ontwikkelde akoestische skin die zowel water- als vlekbestendig is, zodat gebruikers overal van hun muziek kunnen genieten.

Verbinden

Gebruikers kunnen twee UE BOOMs draadloos met elkaar verbinden via de gratis UE BOOM app (beschikbaar voor iOS en Android) om muziek stereo-to-stereo of traditioneel links/rechts stereo af te spelen. Met de beschikbare apps is het ook mogelijk om de UE BOOM  een naam te geven en de tonen en taal aan te passen.

Na bijna 20 jaar ervaring in de muziekwereld wil Ultimate Ears de manier waarop mensen hun favoriete muziek ervaren veranderen met haar aanbod draadloze speakers en earphones. Met deze ambitie in gedachten is de UE BOOM ontworpen voor muziekliefhebbers.

Rory Dooley, algemeen directeur van Ultimate Ears:

Het digitale tijdperk heeft de manier waarop we luisteren naar onze favoriete nummers en omgaan met muziek veranderd. Hoewel online muziekdiensten het gemakkelijker hebben gemaakt om toegang tot muziek te hebben, is het nog steeds een uitdaging om altijd en overal naar muziek te kunnen luisteren en deze te delen met anderen. UE BOOM lost dat probleem op. Ultimate Ears streeft ernaar om de sociale ervaring van het luisteren naar muziek te versterken en mensen bij elkaar te brengen rond de muziek waarvan ze houden. UE BOOM is ontworpen om muziek te delen.

Verkrijgbaarheid 

De UE BOOM is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en kost momenteel zo’n € 179. De UE is verkrijgbaar in de kleuren ZwartWit/BlauwWit/Rood en Blauw/Groen. Als u op werkdagen voor 23.00 uur bij Bol.com bestelt, heeft u de UE Boom in principe de volgende dag al in huis.

Geef Een Reactie »